Noord-Limburg


kaderklein

Diabetes Liga Noord-Limburg, opgericht in 1986, is een plaatselijke afdeling van de Diabetes Liga. Onze afdeling telt  415 leden en is actief in de gemeenten Lommel,  Overpelt, Neerpelt, Hamont-Achel, Hechtel-Eksel en Peer. Ieder jaar organiseert de afdeling Noord-Limburg een aantal infoavonden over diabetes in al zijn aspecten. Op iedere infoavond worden dokters en specialisten uitgenodigd als gastspreker. Er is steeds gelegenheid tot vragen stellen aan de gastspreker. Verder organiseren we elke maand een groepswandeling en in juni is het de tijd voor de sportdag met BBQ Iedereen is van harte welkom en de toegang is gratis.

De afdeling heeft drie verkooppunten (Overpelt, Lommel en Hamont) waar u materialen aan voordelige prijzen kan bestellen. U geeft uw bestelling vóór de eerste dag van de maand aan ons door en ongeveer drie weken later kan u de bestelling afhalen.

Ons streven is erop gericht om de mensen zoveel mogelijk informatie te verstrekken over diabetes en de behandeling ervan. Niet enkel diabetici en hun partners, maar ook anderen hebben baat bij een goede kennis van de ziekte om er beter mee om te kunnen gaan. 

Het lidmaatschap van de Diabetes Liga bedraagt 30 euro per jaar.Prikbord

Jaarprogramma 2017.

Net zoals vorige jaren kan je ons jaarprogramma downloaden in pdf formaat.

Oproep van de webmaster !

Om onze website nieuw leven in te blazen zoeken we reporters die ons foto's of verslagen van activiteiten kunnen bezorgen.

Diabetes Interactief Educatie Programma.

Een must voor iedere diabetespatiƫnt die zijn diabetes beter wil begrijpen. Een Interactief Educatieprogramma dat ontwikkeld werd door de Universiteit Maastricht. Echt een aanrader. Photobucket

Gratis naaldcontainertjes

Vanaf 1 januari 2009 kan je op alle containerparken gratis naaldcontainertjes krijgen en kan je ook de volle containers gratis inleveren.


Afdeling Noord-Limburg
Astridlaan 130
3900 Overpelt
011/64.02.53

Diabetes Liga
Diabetes infolijn 0800 96 333
Contacteer ons